Massage op locatie

Geen zin of mogelijkheid om de deur uit te gaan maar wil je wel genieten van één van de ondergenoemde massages? Of vind je het een prettig idee om in je eigen omgeving gemasseerd te worden? Dan neem ik mijn massagetafel of stoel en alle andere benodigdheden (massage olie, handdoeken en passende muziek) gewoon mee naar jouw huis! Bijkomend voordeel is dat je na de massage niet meer hoeft te reizen en heerlijk in de ontspanning kan blijven.

Voorwaarde is natuurlijk dat er voldoende ruimte is voor een massagetafel en/of -stoel en om daar omheen te lopen. Bij een massage op de tafel is het voor jou prettig als de ruimte verwarmd is tot ongeveer 22oC.

  • Gezichtsmassage
  • Ontspanningsmassage
  • Ontspannende voetmassage
  • Mama massage
  • Stoelmassage

Tarieven:
45 minuten € 50,00
60 minuten € 65,00
90 minuten € 85,00
Stoelmassage 20 minuten  € 20,00

De genoemde tarieven zijn geldig voor een thuismassage binnen een straal van 10 km van Roelofarendsveen. Hierbuiten wordt € 0,19 per km in rekening gebracht.

Gemaakte afspraken kun je minimaal 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. Annuleren kan telefonisch of via email. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak ben ik genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen.

Twijfel je of het verstandig is om een massage te nemen i.v.m. ziekte of lichamelijke klachten. Neem dan vooraf even contact met me op.

Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Instagram