Reiki

Ladies Only

Ontvang universele levensenergie, ontspan, kom in balans en stimuleer het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Met een Reiki behandeling wordt er via de handen universele levensenergie overgedragen. De energie vindt zijn weg door het lichaam en wordt gebruikt om je weer in balans te brengen en aanwezige blokkades op te heffen.

Deze manier van positieve aandacht en energie geeft je diepe ontspanning en rust en ontgift zowel lichaam als geest. Een behandeling kan in mijn praktijk, bij jou thuis en op afstand worden uitgevoerd.

Handoplegging wordt al sinds eeuwen gebruikt als manier van helen. In de visie van Reiki worden ons lichaam, onze geest en onze ziel als een geheel beschouwd. Reiki, oftwel universele energie, wordt gebruikt om de energiebanen weer in evenwicht te brengen en te houden. Door stress of ziekte kunnen er blokkades ontstaan in onze energiebanen. Door extra energie door het lichaam te laten stromen middels Reiki kunnen deze blokkades worden verzacht en opgeheven.

Reiki wordt ingezet bij fysieke, emotionele en mentale klachten maar ook zonder specifieke klachten kan Reiki bijdragen aan het verbeteren van de levenskwaliteit.

Effecten kunnen zijn:

  • Warm en heerlijk gevoel
  • Tintelingen in het lichaam
  • Diepe ontspanning en rust
  • Beter slapen
  • Transpireren (afvoer van gifstoffen)
  • Afbraak en afvoer van gifstoffen
  • Stimuleren van de organen
  • Evenwicht in de hormonen
  • Bevordering zelf genezend vermogen

Voor de afvoer van gifstoffen is het goed om voldoende water te drinken, zowel voor als na de behandeling.

Voorzichtigheid is geboden bij mensen met een pacemaker, diabetici, donororganen en bij botbreuken.

Reiki heeft een positieve invloed op alles waar energie aan te pas komt.

Tarieven:

30 minuten € 30,00
60 minuten € 50,00

De genoemde tarieven zijn geldig voor een reiki-behandeling binnen een straal van 10 km van Roelofarendsveen. Buiten deze straal prijs in overleg.

Gemaakte afspraken kun je minimaal 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. Annuleren kan telefonisch of via email. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak zijn wij genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen.

Twijfel je of het verstandig is om een massage te nemen i.v.m. ziekte of lichamelijke klachten. Neem dan vooraf even contact met me op.