Over mij

Masseren doe ik al mijn leven lang. Het masseren zelf leer je niet uit een boekje. Het is het gevoel, voelen wat je doet. Mijn handen zijn mijn ogen als ik masseer.

Tijdens mijn eerste opleiding (2017) kreeg ik de vraag of ik ervaring had, ik had nog geen opleiding gedaan. Voor de leraar was het duidelijk genoeg dat het in mijn vingers zit. Enorm leuk te horen natuurlijk.

Ik vind elke massage uniek, omdat geen lichaam hetzelfde is en dus ook geen massage hetzelfde is. Ik krijg veel eer van mijn werk als ik de terugkoppeling krijg, dat de klachten sterk zijn verminderd of zelfs weg zijn, of gewoon dat was lekker ontspannen. Door mijn enthousiasme heb ik al meerdere opleidingen gevolgd, en nog zeker niet de laatste. Masseren doe ik met heel veel passie en plezier.

Body2Mind is voor iedereen die even wil ontsnappen aan de stressmomenten van het tegenwoordige drukke, hectische leven en niet te vergeten voor velen ook de stressmomenten die COVID-19 met zich meebrengt. Natuurlijk is Body2Mind er ook voor mensen die last hebben van al dan geen sport gerelateerde fysieke klachten. Kortom of je nu even wil ontspannen of sportklachten hebt, mijn doel is jou te geven wat je nodig hebt.

Hopelijk tot gauw bij Massagepraktijk Body2Mind.
Warme groet, Mariska Broekhuizen

Prijzen zijn inclusief het gebruik van handdoeken en massageolie.

Na de massage krijg je altijd een flesje water mee. Dit is belangrijk voor het afvoeren van afvalstoffen.

Cadeaubonnen verkrijgbaar per behandeling of bedrag.

————————————