Ontspanningsmassage

Toe aan Quality-time? Je lichaam en geest even helemaal tot rust laten komen, dat kan met een ontspanningsmassage, het ontspant je spieren, stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en het verbetert je stofwisseling, een cadeautje voor jouw lichaam en gezondheid.

Bij de eerste afspraak neem ik even de tijd voor een korte intake voorafgaand aan de massage. Het is voor mij belangrijk dat ik op de hoogte ben van jouw gezondheid en eventuele bijzonderheden. Heb je behoefte aan een rug, nek en schouder massage of juist voetmassage, achterzijde benen, armen en rug. Alles is mogelijk. Zo kan de massage helemaal naar jou wensen en behoefte worden afgestemd.

Tarieven:
60 minuten € 65,00
90 minuten € 85,00

Gemaakte afspraken kun je minimaal 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. Annuleren kan telefonisch of via email. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak ben ik genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen.

Twijfel je of het verstandig is om een massage te nemen i.v.m. ziekte of lichamelijke klachten. Neem dan vooraf even contact met me op.

Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Instagram