Mama-Massage

Een mama-massage is speciaal voor de pas geworden mama’s om even te ontspannen na het harde werken van het lichaam.

Vaak hebben vrouwen na de bevalling last van hun rug, nek en schouders. Dit is natuurlijk niet zo raar want zo ongeveer 9 maanden lang heb je je kindje bij je gedragen en zeker de laatste periode kan dat erg belastend zijn voor je lichaam. Na de bevalling zijn vrouwen druk met het verzorgen van hun kindje, tegenwoordig is een draagdoek helemaal hot, maar ook belastend voor je rug.

Veel vrouwen gunnen zichzelf niet dat ene kleine rustmomentje even voor hun alleen. Dit is juist zo belangrijk. Geef jezelf dit momentje van rust waardoor je lichaam en geest weer in balans komen.

Een mama-massage is te boeken vanaf 4 weken na de bevalling (6 weken na een keizersnede) en tot 9 maanden na je bevalling.

Bij de eerste afspraak nemen we even de tijd voor een korte intake voorafgaand aan de massage. Het is voor mij belangrijk dat ik op de hoogte ben van jouw gezondheid en eventuele bijzonderheden.

Tarief:
60 minuten € 65,00
90 minuten € 85,00

Gemaakte afspraken kun je minimaal 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. Annuleren kan telefonisch of via email. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak ben ik genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen.

Twijfel je of het verstandig is om een massage te nemen i.v.m. ziekte of lichamelijke klachten. Neem dan vooraf even contact met me op.

Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Instagram