Kindermassage

Waarom Kindermassage?

We zijn allemaal druk en we staan niet meer stil bij de gevolgen hiervan. Stress, Burn-out of zelfs chronische vermoeidheid zijn de soms ernstige gevolgen. En wat doen we… we leren onze kinderen hetzelfde. Het gevolg, veel kinderen hebben klachten zoals hoofdpijn en buikpijn.

Bewezen is dat deze laagdrempelige massagevorm zeer goed werkt, kinderen krijgen meer zelfvertrouwen, stress daalt en ze krijgen een betere nachtrust. Kindermassage kan over de kleding heen gegeven worden.

Kindermassage en Autisme:
Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat deze laagdrempelige massagevorm een positieve invloed heeft op het gedrag van autistische kinderen. Het slaappatroon verbetert, ze kunnen zich meer ontspannen, zijn in staat meer gedeelde aandacht op te brengen, hebben minder problemen met aanraken, vertonen meer sociaal gedrag, communiceren meer en kunnen zich beter concentreren.

Bij een kindermassage:

  • Geeft het kind zelf aan wat hij/zij wil. Dit kan zijn een massage over de kleding heen of een massage op de rug, benen en voeten waarbij het kind zelf de olie mag samenstellen.
  • Is er altijd een ouder bij aanwezig.

Belangrijk:
Voorafgaand aan de eerste behandeling is er altijd een telefonische intake. Op deze manier hoeft er in het bijzijn van het kind niet over hem of haar gepraat te worden. Zo kunnen we direct starten met de kindermassage bij een afspraak. Een kindermassage bestaat uit minimaal een sessie van 4x 40 minuten. Bij wens kan deze altijd worden verlengt.

Tarieven:
40 minuten  € 40,00

Gemaakte afspraken kun je minimaal 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. Annuleren kan telefonisch of via email. Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak ben ik genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen.

Twijfel je of het verstandig is om een massage te nemen i.v.m. ziekte of lichamelijke klachten. Neem dan vooraf even contact met me op.

Prijzen zijn inclusief 21% BTW.


Instagram