Stoelmassage

WAT IS EEN STOELMASSAGE?

Het woord zegt het al: een stoelmassage is een massage, waarbij je gaat zitten op een speciale massagestoel en je (boven)lichaam gemasseerd wordt. Stoelmassages worden steeds vaker ingezet als middel tegen stress en andere werk-gerelateerde klachten omdat je tijdens de stoelmassage namelijk helemaal tot rust kunt komen. Hierdoor neemt de productiviteit en energie op de werkvloer toe.

STOELMASSAGE

Een stoelmassage op locatie is een ontspanningsmassage die 15 tot 20 minuten duurt. Bij deze massage, die op een speciale massagestoel wordt uitgevoerd, kan je je kleding aanhouden. Daarmee is een stoelmassage op locatie laagdrempelig en bij uitstek geschikt om op het werk of bij evenementen aan te bieden.

BEDRIJFSMASSAGE

Om het beste uit je medewerkers te halen is het belangrijk om in hun welzijn te investeren. Gezonde en gemotiveerde medewerkers maken het verschil. Succesvolle organisaties weten dit en handelen hiernaar door zorgvuldig invulling te geven aan hun gezondheidsbeleid. Wij bieden de juiste ondersteuning met het verzorgen van professionele bedrijfsmassages op locatie.

VOORDELEN VAN EEN BEDRIJFSMASSAGE:

Stoelmassages op locatie in heel Nederland
Vermindert de werkstress
Verlaagt risico op ziekteverzuim
Verhoogt de productiviteit

VOORDELEN VAN STOELMASSAGES VOOR WERKGEVERS

Om het beste uit je werknemers te halen verzorgen wij bedrijfsmassages op locatie. Een stoelmassage helpt werknemers ontspannen, waardoor zij productiever en energieker zijn op het werk. Gemotiveerde en bovenal gezonde werknemers zijn tenslotte in grote mate bepalend voor het succes van een bedrijf.

VOORDELEN VAN EEN EVENEMENT MASSAGE

Korte massage van 10-15 minuten
Al te boeken vanaf 3 uur aaneengesloten
Bevordert herstel van spierweefsel
Verlicht nek-, rug- en schouderklachten

STOELMASSAGE BIJ RSI

Stoelmassage is een effectieve en prettige methode om spanningsklachten te verminderen en het lichaam te helpen bij het herstel van de effecten van langdurig beeldschermwerk. Het regelmatig ondergaan van een massage vermindert of voorkomt spanningsklachten en is daarom een krachtig middel in de strijd tegen RSI.

Tarief op aanvraag.

Instagram